Opties en prijzen

(alle prijzen zijn incl. btw)

1. Kies je ontwerp

OPTIE 1 – STANDAARD: 29 EURO ONTWERPKOST + DRUKKOSTEN – Deze optie kan je kiezen wanneer je volledig tevreden bent van het kaartje zoals het op onze website staat. Het wordt tekstueel volledig gepersonaliseerd aan jouw wensen.

De ontwerpkost is een standaardprijs voor het opzetten van de layout met persoonlijke gegevens en het drukklaar maken van de files die vlak na de geboorte met prior behandeling naar de drukker verzonden worden. De prijs van het drukwerk (incl. copywrite) wordt berekend op basis van oplage en formaat.

OPTIE 2 – KLEINE AANPASSINGEN: 54 EURO + DRUKKOSTEN – Uiteraard kunnen de standaardzaken gewijzigd worden, maar wanneer je bijkomend layout, lettertype en/of kleur wijzigt, of graag aanpassingen op bestaande illustraties hebt kom je terecht bij optie 2. Ook kan je binnen deze optie meerdere kaartjes uit onze collecties combineren tot een gloednieuwe kaart. Zo kan je het kaartje volledig naar jouw wensen personaliseren.

OPTIE 3 – ONTWERP OP MAAT ZONDER EXCLUSIVITEIT: 150 EURO 75 EURO + DRUKKOSTEN – Op zoek naar iets speciaals? Een kaartje dat echt bij jou past? Met elementen, figuurtjes of lettertypes die jou typeren? Dan is een ontwerp op maat iets voor jullie. Bij deze optie komt het geboortekaartje bij de collectie op de website te staan, een maand na de geboorte van jullie kindje.

Omdat we net opgestart zijn is onze huidige collectie geboortekaartjes beperkt. Omdat we onze collectie graag snel willen uitbreiden, geven we momenteel 50% korting op optie 3!

OPTIE 4 – ONTWERP OP MAAT MET EXCLUSIVITEIT: 200 EURO + DRUKKOSTEN – Het geboortekaartje wordt enkel voor jullie ontworpen en komt niet bij de collectie op de website.

Inbegrepen in de prijs bij alle opties:

  • 1 papieren drukproef
  • één tekstwissel (bv. andere taal)
  • gratis verzending geboortekaartjes (naar België)
  • het omzetten van de geboorte illustratie naar bijpassende opmaak van labels, wikkels, canvas design, etc. (excl. drukkosten van extra geboortedrukwerk).

2. Kies je formaat en aantallen

Een overzichtelijke tabel met de drukkost per formaat vind je hier. Indien je de aantallen nog niet zeker weet, mag je op het bestelformulier ook een voorlopige schatting ingeven.

3. Kies je mogelijke extra opties:

Alles is mogelijk, stickers, labels, canvas, T-shirts, … noem maar op. Deze extra’s kan je tegelijk met de geboortekaartjes bestellen, of op een later moment nog doorgeven. Interesse in meer prijzen? Vragen staat vrij. Heel courant zijn de babyborrel kaartjes van 10x10cm, dit kan voor €0,8 per kaartje.

Ook gekleurde enveloppen in plaats van de standaard witte/muskat enveloppen kan.