Jouw privacy

We geven jouw persoonlijke gegevens nooit door aan derden. Ze worden louter intern gebruikt voor onze administratie en dienst- en projectwerking.Wil je graag nog wat meer achtergrond informatie? Lees dan hieronder verder. We leggen kort uit welke gegevens we verzamelen, waarom en hoe we deze gebruiken. Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Hoplala

Privacybeleid Hoplala

Welke gegevens verzamelen we?

Het gaat over persoonlijke gegevens die je zelf meedeelt en die wij nodig hebben om de diensten uit te kunnen voeren waarvoor je op ons een beroep doet. We sommen het even voor je op:

In jouw persoonlijke map bewaren we volgende gegevens: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam, BTW-nummer, jouw favorieten (verlanglijstje) en jouw eerdere bestellingen. Zo hoef je deze gegevens maar één keer in te vullen en kan je in de toekomst vlotter bestellingen plaatsen.

Wanneer verzamelen we jouw gegevens?

We vragen jouw persoonlijke gegevens wanneer je een bestelling plaats, ons contactformulier invult en/of informatie aanvraagt of op een andere manier contact met ons opneemt.

Waarom verzamelen we jouw gegevens?

Deze gegevens zijn noodzakelijk voor ons klanten- en orderbeheer (klantenadministratie, opvolgen van bestellingen, facturatie, opvolgen van de verzendingen, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame (direct marketing)).

Via welke rechtsgrond worden jouw gegevens verwerkt?

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. Toestemming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heb je als klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Worden jouw gegevens doorgegeven aan derden?

De gegevens die u aan ons geeft kunnen we aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken we gebruik van een derde partij voor het verzenden van onze paketten en brieven via DPD. We geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkers-overeenkomst hebben afgesloten. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier toestemming voor geeft. U heeft het recht deze toestemming ten allen tijde in te trekken. We verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Hoelang bewaren we jouw gegevens?

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

Je hebt als klant steeds het recht op inzage van jouw persoonsgegevens en je kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar  maken tegen de verwerking van de betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heb je als klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van jouw persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Als je graag (één van) bovenvermelde rechten wil uitoefenen, vragen we jou om:

  • zelf de instellingen van je klantenaccount aan te passen; en/of
  • ons een e-mail te sturen op volgend e-mailadres: hoplalastore@gmail.com

Direct marketing

Je hebt als klant het recht om je kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van jouw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Je kan dit door je uit te schrijven op onze nieuwsbrief of door ons een mail te sturen op contact@hoplala.be.

Klacht

Je beschikt als klant over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Surfen op onze website

Om onze website zo aangenaam mogelijk te maken voor jou, analyseren we het surfgedrag van bezoekers op onze website. Hiervoor worden cookies en je IP-adres gebruikt.

Cookiebeleid Hoplala

Onze website www.hoplala.be maakt gebruik van cookies. Dat zijn kleine tekstbestanden die je computer opslaat wanneer je onze website gebruikt. Ze brengen onder andere informatie over je browsertype, besturingssysteem, geografische locatie, het websitebezoek en je persoonlijke voorkeuren in kaart. 

Door cookies te gebruiken kunnen wij je de beste gebruikservaring bieden. Dankzij cookies kunnen we:

  • Onze website voortdurend optimaliseren;
  • Je voorkeuren onthouden, zodat je niet steeds opnieuw dezelfde informatie moet invoeren of downloaden wanneer je onze website gebruikt;
  • De veiligheid en snelheid van onze website verbeteren;
  • Onze marketing efficiënter maken, zodat we je een betere service kunnen bieden.

De informatie die we verzamelen gebruiken we uitsluitend intern binnen Hoplala. We geven jouw gegevens dus niet door aan derden. Bovendien wordt alles anoniem verwerkt.Vind je dit toch niet leuk? Je kan de cookies ook uitschakelen, verwijderen of de instellingen voor cookies aanpassen, al zal onze website in dat geval niet optimaal meer kunnen werken.